Viatjar i compartir

Viatjar a altres països per conèixer altres sistemes educatius i compartir experiències és una molt bona ocasió per reflexionar sobre la tasca educativa i veure que és possible fer les coses de formes diferents i prendre consciència d’alló que estem fent i del que podríem fer.

El projecte ERASMUS intenta impulsar el desenvolupament personal i col·lectiu de persones de la Comunitat Europea en els àmbits de la joventut, de l’esport, de l’educació i la formació. En l’apartat de destinataris del programa hi ha l’opció per a Organitzacions o institucions en els àmbits de l’educació i la formació que desitgin cooperar i intercanviar bones pràctiques per tal d’innovar i modernitzar-se, que permet presentar-se com a escola.

Per participar-hi, podeu accedir directament al Servicio Español Para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) organisme des d’on es gestiona el programa ERASMUS que té una pàgina web a partir de la qual es poden iniciar les gestions per participar en el programa.

En els dos llocs trobareu informació detallada sobre:

  • Normativa i calendari
  • Convocatòries
  • Instruccions i guies
  • Formularis comentats
  • Sol·licituds i seguiment
  • Experiències

Aquestes imatges són d’alguns dels viatges que hem fet amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Per investigar més podeu entrar en aquest enllaç del Safareig on trobareu més reportatges sobre alguns dels viatges en els que vam participar.

Esperem que us animeu a participar-hi i que gaudiu molt amb aquesta experiència. Estarem encantats si ens ho voleu explicar i compartir.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.