Un manifest per estar A FORA

belluguets-setembre-2016-17
Entrada de l’Escola Bressol Municipal Els Belluguets de Palafrugell

El manifest A FORA ha estat elaborat per diversos autors en el context de l’associació Bambini e Natura de la ciutat de Milà. Representa un recull de mirades considerant la complexitat de les relacions entre educació i natura. És un manifest particular, manuscrit, fruit del treball artesanal de la il·lustradora Sara Vincetti, que recull molts pensaments i treballs col·lectius.

Des del Safareig hem coordinat la seva traducció que ha estat feta de forma altruista per Maialen Arriaga, mestra de l’Escola Bressol Municipal Els Belluguets de Palafrugell al català i els companys Rodrigo y Michel del col·lectiu “Un cole una ilusión” de Almudébar (Osca) al castellà.

Ens agradaria fer arribar aquest manifest a moltes de les nostres institucions, escoles, esplais, universitats, ajuntaments. Cadascú des del vostre lloc podeu contribuir a fer-ne la difusió compartint-lo, imprimint-lo i penjant-lo als vostres espais comunitaris.

Des d’aquí volem agrair la participació a totes les persones que heu treballat en la seva elaboració i difusió.

Clicant a sobre del manifest que vulgueu podreu accedir i desar el fitxer PDF per a la seva posterior impressió en el format que desitgeu. Tots aquests fitxers permeten impressions de tipus pòster de gran format.

               Manifiesto en castellano               


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.