Les cabanyes, espais de joc identitaris

Cabana cireresObservant el joc dels infants, aviat ens adonem de com troben i ocupen els espais on poden entrar, sortir, refugiar-se, sentir-se acollits, amagar-se, prendre distància… Espais que els conviden a entrar per compartir-los amb ells mateixos, o bé amb els altres infants. Podríem dir que és un joc? Una representació? Una necessitat?

 

ESPAIS AMB VINCLES
Del temps de les cireres… a la tardor, el retrobament de la cabana de palla ens mostra que els infants del grup han crescut. Amb els tres vídeos gravats el dia 10 de novembre de 2015 amb el grup d’infants de 4 anys de l’escola pública Can Coll de Torrelles de Llobregat, podem observar les seves capacitats per al joc lliure, com aprenen a mesurar el risc.

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.