Les troanes plantades al jardí de l’escola

Un joc recorrent, apareixia i desapareixia.

La mirada de l’infant, una mirada que parla amb silenci, que parla del que observa, que mostra sentiments, que mostra la demanda de trobar la complicitat amb els altres. En un espai on se senten lliures i protegits, on els xiquets i xiquetes tenen la curiositat de trobar i retrobar les seves històries.

Escola Bressol Municipal Tabalets de Valls

Les troanes plantades al jardí de l’escola creen un espai màgic, íntim. Un petit espai amb les plantes just a la mida per poder treure el cap. Les troanes són el marc d’un petit laberint que es fa i desfà, conquistant histories i jocs amb la complicitat dels companys i adults. Un lloc íntim sense perdre la referència del que hi ha dins i fora. Observar sense  ser  vist , aparèixer  i desaparèixer  sense ser descobert, amagar-se de les mirades dels altres…

Al jardí de l’escola hi podem trobar diferents espais naturals, on el conjunt de les plantes que els formen, està pensat, dissenyat, cuidat, on cadascun dels racons convida a crear els seus jocs.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.