Us fem arribar els nostres desitjos per a l’any 2020

Els anys que van passant estan plens de descobertes i d’aprenentatges construïts amb molts infants, mestres, famílies i tanta gent que ens obren les portes i ens deixen entrar, observar, proposar,  imaginar, somiar una escola.  L’acompanyament a les demandes amb xerrades, visites, conferències i escoles d’estiu ens ha portat a compartir molts projectes. Agraïm la generositat de tanta gent que ens ha obert les seves portes. Especialment a moltes que inicialment pensaven en fer “uns canvis físics” i amb les que a partir de l’observació i l’escolta dels nens i de la comunitat educativa hem pogut viure un procés que ha anat molt més enllà d’un simple canvi superficial per iniciar el camí d’una transformació pedagògica.

Amb la cançó que ha creat l’escola pública As Covas de Meaño (la que apareix al banner d’aquest bloc) de Pontevedra ens felicita les festes, us desitgem un bon any 2020 i que l’energia que ens transmet la comunitat d’aquesta escola arribi als nostres cors.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.