Us desitgem un Bon Any 2019!

Acomiadem l’any amb dolçor i amargor.

Dolçor per trobar-nos milers de persones, equips de mestres il·lusionats i esperançats en el retrobament de referents pedagògics i per fer possible camins que uneixin el passat i el present. Una escola oberta, transparent, que ens dóna eines per aprendre a investigar, pensar, debatre, escoltar, dialogar, acollir, estimar. Moments en que ens formem mestres, famílies i administracions per compartir i créixer junts.

Amargor perquè, només fa dos dies, ens ha deixat la IRENE BALAGUER, un referent en la defensa dels infants i adolescents de tot el món. Una lluitadora incansable que movia fils per fer possible una educació de qualitat i per a tothom. Amb ella vam compartir molts projectes i moltes il·lusions i ens ha deixat un buit que ens costarà superar. Sabem el que voldria i, com fèiem amb ella, continuarem el camí en el context de Rosa Sensat i de totes les persones amb les que compartim tantes experiències.

Veure l’entrevista feta pel Diari de l’Educació a Irene Balaguer, Francina Martí i Maria Vinuesa amb motiu de la 50a. Escola d’Estiu de Rosa Sensat (contenido traducido al castellano)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s