MOLT BON ANY 2018!

Embarcats amb l’equip de mestres de l’escola pública Eleuterio Pérez de la Vall d’Uixó (País Valencià)

Una abraçada de complicitat a totes les comunitats, mestres, famílies, jardiners, arquitectes, paisatgistes, tècnics municipals, vivers, biòlegs, antropòlegs, estudiants, gent del lleure, i a tots els qui estem aportant en la recerca de la transformació i conservació d’uns espais exteriors més naturals.
Durant el 2017 hem continuat obrint fronts. Som molt tossuts i molta gent que anem construint espais naturals on hi veiem emmirallades les relacions entre el paisatge, la cultura, l’art, la ciència d’una comunitat, d’un poble, d’una ciutat. El procés de transformació, sigui en els espais exteriors de les escoles, de les places o dels parcs crea espais d’oportunitats que van teixint una identitat pròpia, una cultura activa, viva, plena de sensorialitat i records que esdevenen un element important de la qualitat de vida de les poblacions.
Aquest any 2018, continuarem obrint camins, trobant complicitats amb els municipis i les institucions que volen acollir aquest potencial social.

MUY BUEN AÑO 2018!

Un abrazo de complicidad a todas las comunidades, maestros, familias, jardineros, arquitectos, paisajistas, técnicos municipales, viveros, biólogos, antropólogos, estudiantes, gente del tiempo libre, y a todas i todos los que estamos aportando en la búsqueda de la transformación y conservación de unos espacios exteriores más naturales.
Durante el 2017 hemos continuado abriendo frentes. Somos muy tozudos y mucha gente que vamos construyendo espacios naturales donde vemos reflejadas las relaciones entre el paisaje, la cultura, el arte, la ciencia, de una comunidad, de un pueblo, de una ciudad. El proceso de transformación, sea en los espacios exteriores de las escuelas, de las plazas o los parques, crea espacios de oportunidades que van tejiendo una identidad propia, una cultura activa, viva, llena de sensorialidad y recuerdos que se convierten en un elemento importante de la calidad de vida de las poblaciones.
Este año 2018, continuaremos abriendo caminos, encontrando complicidades con los municipios y las instituciones que quieren acoger este potencial social.

A VERY GOOD YEAR 2018!

A hug of complicity to all the communities, teachers, families, gardeners, architects, landscapers, municipal technicians, nurseries, biologists, anthropologists, students, childcare workers, and all those who are contributing to the transformation and conservation of more natural outdoor play spaces.
During 2017 we have continued to open fronts. We are many and very stubborn  who are building natural spaces where we can see the relationship between landscape, culture, art, science of a community, a town, a city. The process of transformation, whether in the schoolyards, squares or parks creates opportunity spaces where an identity, an active live culture full of feelings and memories are woven all together and become an important element of the people’s quality of life.
This year, 2018, we will continue to open up a pathway, finding complicities with the municipalities and the institutions that want to welcome this social potential.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s